Logo cs.boatexistence.com

Je serafína silnější než John?

Obsah:

Je serafína silnější než John?
Je serafína silnější než John?

Video: Je serafína silnější než John?

Video: Je serafína silnější než John?
Video: Dan Balan - Allegro Ventigo (feat. Matteo) * official video 2018 2024, Červen
Anonim

John má surovou sílu a Seraphina má preciznost. John vyrostl jako mrzák a musel se naučit mnoha schopnostem tím, že se nechal mlátit nebo mlátit ostatní. Zatímco Seraphina se musela všechno naučit od učitele, když byla dítě (předpokládám).

Může Seraphina porazit Johna?

Realisticky mohla Sera zmrazit čas, zasáhnout Johna, znovu zmrazit čas, když byl ve vzduchu, znovu zasáhnout Johna a pokračovat, dokud nebyl mrtvý, než měl čas kopírovat její schopnosti. Kdyby to podělala, pořád by vyhrála; i když John dokáže napodobit silnější schopnosti, neexistuje žádný důkaz, že by je mohl zesílit.

Je John nejsilnější v UnOrdinary?

Jako jeden z nejsilnějších božských vrstev v UnOrdinary nemá John mnoho slabých stránek, o kterých by mohl mluvit, a jen zřídka prohrál bitvy; jeho schopnosti v kombinaci s vysokou tolerancí bolesti a dovedností v boji z ruky do ruky z něj činí impozantního soupeře bez ohledu na situaci.

Má Seraphina ráda Johna?

Seraphina poznala, že John tu pro ni vždy byl v jejích nejtemnějších dobách, a tak s ním musí být i v jeho temných dobách. Nakonec riskovala všechno, aby konečně osvobodila Johna z jeho koloběhu bolesti a pomohla Johnovi odpustit si.

Kdo může porazit Johna z UnOrdinary?

Pokud jde o jiné způsoby, jak porazit Johna, Seraphina to dokáže snadno tím, že zmrazí čas a zaútočí na něj smrtelně. Mezitím Arlo může porazit Johna, pokud použije svou pasivu a neaktivuje svou schopnost.

Doporučuje: