Logo cs.boatexistence.com

Kdy se narodila vivien leigh?

Obsah:

Kdy se narodila vivien leigh?
Kdy se narodila vivien leigh?

Video: Kdy se narodila vivien leigh?

Video: Kdy se narodila vivien leigh?
Video: Vivien Leigh - Documentary 2024, Smět
Anonim

Vivien Leigh byla britská herečka. Dvakrát získala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon, za své definitivní výkony jako Scarlett O'Hara ve filmu Gone with the Wind a Blanche DuBois ve filmové verzi Tramvaje jménem Desire, roli, kterou také hrála na jevišti v londýnském West Endu v roce 1949.

Jak stará byla Vivian Leigh, když natočila Gone with the Wind?

Vivien je 26, když Gone with the Wind (1939) vyhrála Oscary v roce 1939.

Jak stará je Vivian Leigh?

Vivien Leigh, drobná, křehká herečka z Himalájí, která se trvale proslavila svým ohnivým filmovým výkonem jako Scarlett O'Hara ve filmu „Gone With the Wind“, zemřela v sobotu v Londýně. 53letá dvojnásobná držitelka Oscara byla nalezena mrtvá v posteli ve svém bytě v módní čtvrti Belgravia.

Jakou hodnotu měla Vivian Leigh?

Vivien Leigh Čistá hodnota: Vivien Leigh byla britská herečka, která měla čisté jmění 10 milionů $ Vivien Leigh se narodila v Darjeelingu, Bengálsko, Britská Indie v listopadu 1913 a zemřela v červenci 1967. Leigh navštěvovala dramatickou školu a v roce 1935 debutovala malými rolemi ve čtyřech filmech.

Kdo si vzal Clarka Gablea?

V roce 1955 se Gable oženil s Kay Spreckelsovou (rozená Kathleen Williamsová), třikrát vdanou bývalou modelkou a herečkou, která se předtím provdala za dědice na rafinaci cukru Adolpha B. Spreckels, Jr., a stal se nevlastním otcem svých dvou dětí.

Doporučuje: