Je vinnie jones cikán?

Obsah:

Je vinnie jones cikán?
Je vinnie jones cikán?

Video: Je vinnie jones cikán?

Video: Je vinnie jones cikán?
Video: British Heart Foundation Vinnie Jones' hard and fast Hands only CPR 2024, Říjen
Anonim

Jmenuji se Vinnie Jones, jsem jsem cikán, vydělávám spoustu těsta a ukousnu ti ucho a pak ho vyplivnu zpátky do trávy.“… Vinnie má tu čest být hráčem s druhým největším počtem červených karet v historii Premier League s celkem 12, pouze Roy Keane má více, s 13.

Jaký je přízvuk Vinnieho Jonese?

Fotbalový tvrďák a nyní hollywoodská hvězda Vinnie Jones si najal hlasového kouče, aby mu pomohl ztratit svůj cockney přízvuk.

Je Kaley Vinnie Jones biologická dcera?

Dcera Vinnieho Jonese odhalila, že ji rodiče naučili smyslu skutečné lásky, a to prostřednictvím vzájemné oddanosti. … Nyní se Kaley – kterou adoptoval Vinnie – plánuje provdat za svou vlastní partnerku, 32letou kuchařku Lauren Keefe, která před svou smrtí požádala Tanyu o její požehnání.

Proč je Vinnie Jones odcizen svým rodičům?

Moji rodiče se rozešli, když mi bylo 13 Moje máma pracovala v pečovatelském domě, takže se tam přestěhovala a prodali jsme dům, kde jsme vyrůstali a já a moje sestra jsme se s tátou přestěhovaly do London Colney v Hertfordshire. Nejen, že jsem ztratil rodiče, ale i všechny své kamarády. Musel jsem znovu restartovat svůj život.

Měla Tanya Jonesová transplantované srdce?

Po transplantaci srdce ve věku 21 let a dvakrát poraženém rakovině děložního čípku byla Tanye v roce 2013 diagnostikována rakovina kůže. Rozšířila se do jejích plic a mozku a zemřela doma v Los Angeles minulý rok.

Doporučuje: