Logo cs.boatexistence.com

Jak zemřel Vinnie z Shortland Street?

Obsah:

Jak zemřel Vinnie z Shortland Street?
Jak zemřel Vinnie z Shortland Street?

Video: Jak zemřel Vinnie z Shortland Street?

Video: Jak zemřel Vinnie z Shortland Street?
Video: Curtis Hannah Death | Shortland Street | Retribution 2024, Smět
Anonim

Dne 11. května 2019 zemřela Pua Magasiva na podezření na sebevraždu v hotelovém pokoji ve Wellingtonu. Jeho vdova uvedla, že ji v noci, kdy zemřel, napadl v opilém vzteku.

Co se stalo Vinniemu na Shortland Street?

Vainu'u "Vinnie" Kruse-Miller (dříve Kruse) je fiktivní postava z novozélandské telenovely Shortland Street, kterou hraje Pua Magasiva. … Magasiva opustil roli v roce 2006 a postava byla napsána, když omylem oplodnil přítelkyni turistu – Jemimu Hampton (Liesha Ward Knox).

Co se stalo Red Ranger Ninja Storm?

Herec Pua Magasiva zemřel ve věku 38 let, uvádí jeho produkční společnost. Nejvíce se proslavil svou rolí Červeného Strážce v televizní show "Power Rangers Ninja Storm" z roku 2003. Novozélandský herec narozený v Samoanu byl v sobotu nalezen mrtvý na adrese Wellingtonu.

Zemřel Chris na Shortland Street?

Chris byla nakonec zatčena za její vraždu. Zemřel v hospici poté, co byl diagnostikován několik měsíců předem. Zemřel na krvácení do mozku v důsledku jeho měsíc diagnózy mozkového nádoru. Jeho smrt přišla jen den poté, co svůj život oslavil předčasným pohřbem.

Kdo zemřel na Shortland Street?

Herec Francis Mossman zemřel. Herec narozený na Novém Zélandu hrál ve filmech Shortland Street a Spartakus: Blood and Sand. Několik serverů, včetně LGBTQ webové stránky Queer Screen Australia a Daily Mail, zveřejnilo tragickou zprávu o jeho smrti. Mossman, 33, zemřel v sobotu při podezření na sebevraždu.

Doporučuje: