Logo cs.boatexistence.com

Jsou annalize a joe stále spolu?

Obsah:

Jsou annalize a joe stále spolu?
Jsou annalize a joe stále spolu?

Video: Jsou annalize a joe stále spolu?

Video: Jsou annalize a joe stále spolu?
Video: The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All 2024, Smět
Anonim

Rozchod Joea Vulpise a Annelise Marie byl oznámen během videa Davida Dobrika. Prostřednictvím vystoupení v nedávném vlogu Davida Dobrika oznámil internetový komik Joe Vulpis fanouškům, že on a Annelise Marie ukončili svůj vztah.

Kdo zlomil Annalise nohu Vlog Squad?

Influencerka Annelise JR obvinila člena Davidovy Dobrikovy Vlogové skupiny z toho, že se opila a zlomila si nohu, a řekla, že to způsobilo chronické onemocnění. V živém přenosu Annelise "JR" Marie řekla, že chronickou nemoc způsobil člen Vlog Squad. Řekla, že ta osoba byla "velmi opilá" a šlápla na ni a zlomila jí nohu.

Jakou nemoc má Annelise JR?

Marie řekla, že jí byla také diagnostikována lympheneda, což je dlouhodobý stav, který způsobuje otoky v tělesných tkáních.

Jak starý je Joe z Davidových vlogů?

Joe Vulpis – životopisná maska

Joe Vulpis je známý jako YouTuber. Joe Vulpis je známější díky svému kanálu YouTube 'UGH IT'S JOE. Raný život a dětství Joe Vulpis se narodil 17. ledna 1991 v New Yorku. Je mu 30 let a je Kozoroh.

Kdo je redaktorem Davida Dobříka?

Staňte se Insiderem a začněte číst hned teď. Joe Vulpis, 29, je editor a tvůrce videa na YouTube známý tím, že vystupuje a pracuje pro několik členů Vlog Squad Davida Dobrika.

Doporučuje: