Logo cs.boatexistence.com

Proč vala nekonečně plakala?

Obsah:

Proč vala nekonečně plakala?
Proč vala nekonečně plakala?

Video: Proč vala nekonečně plakala?

Video: Proč vala nekonečně plakala?
Video: Muž umístil kameru do stodoly, aby zjistil, proč jeho žena neustále navštěvuje hřebce... 2024, Smět
Anonim

V Cooperově mysli Daniel držel v jiné scéně plačící Valu protože otěhotněla a přišla o dítě Abychom porovnali zjevný vztah mezi Danielem a Valou, Amanda Tapping a Christopher Judge nenápadně zahrál jejich scény, jako by jejich postavy měly také romantický vztah.

Spali Daniel a Vala spolu?

Když producent Robert C. Cooper představil svůj předběžný scénář pro finále série „Unending“, Black i Shanks protestovali proti jeho zamýšlenému příběhu o tom, že Vala a Daniel spolu spali bez konfrontace.

Proč sg1 skončil tak náhle?

Tyto nové prvky nezaručily dlouhověkost seriálu po sezóně 10 a Syfy potvrdilo zrušení v roce 2006. Jedním z důvodů předčasného konce show se zdálo být její pokles sledovanosti dohromady s rostoucími výrobními náklady a nedostatkem marketingu.

Má Vala ráda Daniela?

Kvůli jejich společné historii Vala a Daniel Jackson mají zvláštní vztah lásky a nenávisti Vala byla kdysi hostitelkou Goa'ulda Qeteshe, který vládl jejímu světu. Před deseti lety tam Tok'rové podnítili povstání a Goa'uld byl podle jejího příběhu svržen.

Porazil někdy sg1 Ori?

The Shroud – Daniel Jackson a SG-1 aktivují Merlinovu anti-Ori zbraň a pošlou ji přes Superbránu, vymažou vzestoupené bytosti v domovské galaxii Ori.

Doporučuje: