Logo cs.boatexistence.com

Kdo hrál nandu v balika vadhu?

Obsah:

Kdo hrál nandu v balika vadhu?
Kdo hrál nandu v balika vadhu?

Video: Kdo hrál nandu v balika vadhu?

Video: Kdo hrál nandu v balika vadhu?
Video: Vanda Hybnerová o složitém vztahu s otcem Borisem, svém soukromí i o ideálním muži 2024, Smět
Anonim

01/12 Avika Gor jako mladý Anandi Avika Gor jako Anandi: Avika Gor, která začala svou televizní cestu s Balikou Vadhu, ušla dlouhou cestu. Po show pokračovala v natáčení televizních seriálů jako Sasural Simar Ka, Khatron Ke Khiladi a Laado 2.

Co se stalo Bhairon a Sumitra v Balika Vadhu?

Sumitra z Baliky Vadhu a Bhairon opouštějí show Svůj poslední díl natočí na konci tohoto měsíce a budou nadobro pryč. Vzhledem k jejich popularitě je producenti show nenahradí, ale jejich postavy budou zobrazeny, jak opouštějí město.

Kdo je Bhairon v Balika Vadhu?

Herci Anup Soni a Smita Bansal, kteří hrají pár Bhairon a Sumitra Singh v Balika Vadhu, jsou součástí show od posledních šesti let.

Proč Gauri opustil Jagdish?

Než se rozhodl uvázat uzel, Gauri zjistí, že Jagyina babička se je jako děti snažila provdat. Ale protože v té době byla Anandi Jagyovou manželkou, místní řídící orgán zrušil alianci, označil ji za nezákonnou a bigamickou a nechal Gauriho u oltáře.

Proč změnili Gehna v Balika Vadhu?

Neha Marda se brzy rozloučí s Balikou Vadhu z Colours, show, díky které se stala známou jako silná Gehna. Marda chce trávit čas se svou novou rodinou, proto se rozhodl. … Potvrzuje: „ Nechtěl jsem s Balikou skončit.

Doporučuje: