Logo cs.boatexistence.com

Kdo hrál briana o'connera poté, co Paul zemřel?

Obsah:

Kdo hrál briana o'connera poté, co Paul zemřel?
Kdo hrál briana o'connera poté, co Paul zemřel?

Video: Kdo hrál briana o'connera poté, co Paul zemřel?

Video: Kdo hrál briana o'connera poté, co Paul zemřel?
Video: Is Brian O'Conner in Fast X? #shorts 2024, Smět
Anonim

Los Angeles, Kalifornie, USA Cody Beau Walker (narozený 13. června 1988) je americký herec. Je nejmladším bratrem zesnulého herce Paula Walkera a po smrti svého bratra pomohl dokončit poslední scény pro svou postavu Briana O'Connera ve filmu Furious 7 (2015).

Kdo dokončil část Paula Walkera?

Cody a Caleb Walker se dohodli na dokončení akčních scén svého bratra, které nebyly dokončeny před jeho předčasnou smrtí v listopadu 2013. „Doplní malé mezery, které zůstaly ve výrobě, Universal Pictures uvedl v úterý v prohlášení na facebookové stránce filmu.

Kdo hrál Briana O'Connera na konci rychlé 7?

Brian O'Conner znatelně chyběl na grilování v 8. díle – herec za O'Connerem, Paul Walker, tragicky zemřel při havárii Porsche Carrera GT během natáčení Furious 7 as pomocí jeho bratrů (a CGI) dokončili film.

Která byla poslední scéna Paula Walkera?

Walkerova poslední scéna přiměla Briana O Connora (jeho postava ve franšíze) odejít ze života zločinu a usadit se se svou ženou a dítětem. V posledních momentech filmu si Dom (Diesel) a Brian (Walker) řekli sbohem, když jeli bok po boku po otevřené silnici

Je Brian mrtvý v Rychle a zběsile 9?

Je Brian O'Conner ve Fast 9? Režisér Fast 9 Justin Lin potvrdil, že Brian O'Conner je stále naživu ve Fast vesmíru Když Paul Walker zemřel v roce 2013, Furious 7 ještě nedokončilo natáčení, takže film byl přepracován na v podstatě vypište jeho postavu ze série do budoucna.

Doporučuje: