Vlastní larson Pella?

Obsah:

Vlastní larson Pella?
Vlastní larson Pella?

Video: Vlastní larson Pella?

Video: Vlastní larson Pella?
Video: Why Custom Homebuilder Mark D. Williams Chose Pella For His Own Home 2024, Říjen
Anonim

Další poznámka je, že řada bouřkových dveří Pella byla nedávno odkoupena společností Larson Storm door. Nyní, Pella storm dveře vyrábí Larson a jsou k dispozici v obchodech Lowe po celé zemi. Dobrou zprávou je, že si vzali to nejlepší z obou řad a kombinují své dveře.

Jsou rukojeti Pella a Larson zaměnitelné?

Vejde se na obě strany.

Kdo vlastní Larson Manufacturing?

14, 2020- - Fortune Brands Home & Security, Inc. (NYSE: FBHS, „společnost“nebo „Fortune Brands“), přední domov v oboru a společnost bezpečnostních produktů, dnes oznámila, že dokončila akvizici LARSON Manufacturing (“LARSON”), přední severoamerické značky bouřkových, síťových a bezpečnostních dveří.

Kdo vlastní bouřkové dveře Pella?

Dnes je Pella Corporation stále ve vlastnictví rodiny Kuyper a je i nadále lídrem v oblasti inovací technologií a produktů. Ve skutečnosti nám bylo uděleno více než 150 patentů na produkty a design.

Kdo koupil dveře Larson?

Fortune Brands podepsala smlouvu o akvizici Larson Manufacturing a očekává se, že prodej bude uzavřen do konce roku. Společnost Larson, která vyrábí bouřkové, síťové a bezpečnostní dveře, také prodává související produkty pro venkovní bydlení včetně zatahovacích zástěn a verandových oken.

Doporučuje: