Je pole snů kniha?

Obsah:

Je pole snů kniha?
Je pole snů kniha?

Video: Je pole snů kniha?

Video: Je pole snů kniha?
Video: Jeden Z Miliardy! Jsou To Ti Nejneobyčejnější Lidé Na Světě 2024, Září
Anonim

'Field of Dreams ' je částečně založeno na skutečném příběhu Je založeno na W. P. Kinsellův román z roku 1982 s názvem ‚Shoeless Joe‘, který je sám o sobě odvozen ze skutečného života a povolání baseballového sportovce, hráče Chicago White Sox Outfielder, Josepha „Shoeless Joe“Jacksona, lze považovat za mírně autentický.

Jaká kniha inspirovala film Field of Dreams?

Inspirace pro milovaný film Field of Dreams, Shoeless Joe je mýtický román o „snech, magii, životě a tom, co je typicky americké“(Philadelphia Inquirer).

Jaká kniha je v Field of Dreams zakázána?

Film byl založen na W. P. Kinsella kniha “Shoeless Joe,” odkaz na “Shoeless” Joe Jacksona, jednoho z hráčů na Chicago White Sox z roku 1919, kterému byl zakázán baseball poté, co byl obviněn z házení World Series.

Napsal JD Salinger Field of Dreams?

Samotář Salinger, který zemřel ve středu, byl postavou autora W. P. Kinsellův román „Shoeless Joe“, kniha z roku 1982, která se stala filmem „Field of Dreams“, oba se odehrávají v Iowě. …

Je Field of Dreams kniha?

'Pole snů ' je částečně založeno na skutečném příběhu. Je založen na W. P. Kinsellův román z roku 1982 s názvem ‚Shoeless Joe‘, který je sám o sobě odvozen ze skutečného života a povolání baseballového sportovce, hráče Chicago White Sox Outfielder, Josepha „Shoeless Joe“Jacksona, lze považovat za mírně autentický.

Doporučuje: