Logo cs.boatexistence.com

Je tame impala indie?

Obsah:

Je tame impala indie?
Je tame impala indie?

Video: Je tame impala indie?

Video: Je tame impala indie?
Video: Tame Impala - Borderline (Official Audio) 2024, Smět
Anonim

Australský skladatel-producent stojící za indie-popovým počinem Tame Impala se podílel na mnoha projektech.

Co je to vlastně indie hudba?

Nezávislá hudba (často označovaná jako indie hudba nebo indie) je hudba produkovaná nezávisle na komerčních nahrávacích společnostech nebo jejich dceřiných společnostech, proces, který může zahrnovat autonomní, do-it -svůj přístup k nahrávání a publikování.

Co dělá indie píseň?

Jednoduše řečeno, indie hudební definice je hudba, která je produkována DIY umělcem nebo na nezávislém labelu, bez tradičních zdrojů velkého labelu Někteří indie umělci nejsou t vůbec zapleteni s labely a místo toho sami vydávali svou hudbu pomocí distributorů, na které se podíváme později.

Jaký je příklad indie hudby?

Když lidé mluví o indie v hudbě, myslí tím hudbu, kterou tvoří lidé nezávisle na velkých nahrávacích společnostech (hlavně rokenrolových skupinách a umělcích). … Příklady toho, co by se dalo popsat jako indie hudba, zahrnují indie rock a indie pop.

Proč tomu říkají indie hudba?

Pojem pochází z “nezávislý” – což znamená nahrávací společnost fungující nezávisle na komerčních běžných nahrávacích společnostech. Takové nezávislé nahrávací společnosti existovaly dávno před ikonickými vydavatelstvími britské post-punkové hudby, jako jsou Rough Trade a Creation.

Doporučuje: