Kdy zemřel Gerry Bertier?

Obsah:

Kdy zemřel Gerry Bertier?
Kdy zemřel Gerry Bertier?

Video: Kdy zemřel Gerry Bertier?

Video: Kdy zemřel Gerry Bertier?
Video: What Happened to Sunshine from Remember the Titans? 2024, Září
Anonim

Gerry Bertier byl středoškolský hráč amerického fotbalu a paralympionik. Stal se známým svou účastí ve fotbalovém týmu TC Williams High School z roku 1971 Virginia State Champion a jejich ztvárněním v Disney filmu Remember the Titans. Byl to synovec Howieho Livingstona.

Jak Gary Bertier zemřel ve skutečném životě?

20. března 1981 byl Bertier zabit při autonehodě při návratu domů ze služební cesty. Jeho Oldsmobile směřující na jih z roku 1980, když jel sám, se srazil s autem směřujícím na sever, které přejelo středovou čáru na Route 20 v Charlottesville ve Virginii.

Zůstali Julius a Gerry přáteli?

7) Stali se Gerry Bertier a Julius Campbell nejlepšími přáteli v reálném životě? Tohle je částečně pravda; Bertier a Campbell byli přátelé ve skutečném životě, stejně jako mnoho dalších hráčů se stalo přáteli.

Kdy byl Gerry Bertier paralyzován?

20. března 1981 . Ve skutečnosti byl Gerry Bertier ochrnutý při autonehodě, ale stalo se to po konci sezóny, kdy měli Titans už hrál mistrovský zápas.

Jak přesný byl film Remember the Titans?

Vzpomeňte si na Titány, založené na skutečném příběhu T. C. Williams High School v Alexandrii ve Virginii. Jerry Bruckheimer a W alt Disney Pictures koupili scénář na základě skutečnosti, že se jedná o skutečný příběh, ale velká část obsahu filmu je fiktivní.

Doporučuje: