Logo cs.boatexistence.com

Proč byste podepírali dům?

Obsah:

Proč byste podepírali dům?
Proč byste podepírali dům?

Video: Proč byste podepírali dům?

Video: Proč byste podepírali dům?
Video: Georges Simenon - Maigret a přízrak 2024, Smět
Anonim

Proč je vyžadováno podložení? Když se půda v základu nemovitosti pohne, ovlivní to podporu této nemovitosti. Jakmile je podpora oslabena, nemovitost se může pohnout a stát se nebezpečnou, takže je vyžadováno podložení k posílení její struktury.

Kdy byste měli podepřít dům?

Normálně je podchycení vyžadováno když se struktura nemovitosti pohne (sesedne) a je třeba opravit základy. Půda pod stávajícím základem je vykopána a nahrazena novými materiály k opravě struktury nemovitosti.

Jsou podepřené domy levnější?

Podchycení znehodnotí nemovitost, ale do jaké míry bude záviset na tom, jak závažný pokles byl a také jak nedávno k němu došlo. Podle obecného odhadu je podložená nemovitost hodnota přibližně o 20–25 % nižší Přestože má nižší cenu, nenechte se odradit skutečností, že nemovitost byla podložena.

Jak byste věděli, že dům potřebuje podepřít?

Nejzřejmější známky, na které je třeba dávat pozor, jsou praskliny ve zdech … Nejpravděpodobněji jsou kolem rámů dveří nebo oken, které se také mohly odtrhnout okolní zdi. Dveře se pravděpodobně přilepí a v extrémních případech by se budova mohla viditelně naklánět na jednu stranu.

Je bezpečné koupit podezděný dům?

Dům od podepření nevykazuje žádné známky dalšího sesouvání a můj inspektor nezaznamenal žádné problémy. … Takže riziko, které podstupujete při koupi dříve zajištěného domu, je, že když přijdete prodat, náklady na pojištění nemovitosti odradí potenciálního kupce.

Doporučuje: