Má vojtěškový tvaroh probiotika?

Obsah:

Má vojtěškový tvaroh probiotika?
Má vojtěškový tvaroh probiotika?

Video: Má vojtěškový tvaroh probiotika?

Video: Má vojtěškový tvaroh probiotika?
Video: The Massive Benefits of Cottage Cheese and How you Should Consume It 2024, Říjen
Anonim

Proč je to pro vás dobré: Milovníci sýrů, radujte se: tvaroh je skvělá volba pro vaše střeva. Stejně jako u jiných fermentovaných potravin, tvaroh často dodává probiotika (podívejte se na štítky na obalu, zda neobsahuje živé a aktivní kultury) a má vysoký obsah vápníku, který je důležitý pro silné kosti.

Který tvaroh obsahuje probiotika?

Upravený tvaroh.

Nancy's (Nancysyogurt.com) je jediná značka kultivovaného tvarohu, kterou jsem viděl v obchodech v oblasti New Orleans (obvykle v obchodech s přírodními potravinami). Od běžného tvarohu se liší tím, že poskytuje živé kultury, včetně L. acidophilus a B.

Obsahuje každý tvaroh probiotika?

Většina druhů sýrů je sice fermentovaná, ale neznamená to, že všechny obsahují probiotika Proto je důležité na etiketách potravin hledat živé a aktivní kultury. Dobré bakterie přežívají proces stárnutí v některých sýrech, včetně Goudy, mozzarelly, čedaru a tvarohu (35, 36).

Jaká značka tvarohu je fermentována?

Nejznámější díky renovaci kategorie tvarohů s čistou alternativou bez přísad a vyrobenou z mléka od dojnic chovaných na pastvě, Good Culture má svůj záměr daleko nad rámec kategorie tvarohu v hodnotě 1,2 miliardy dolarů a stát se značkou platformy pro fermentované kultivované potraviny, akcie CEO a zakladatel Jesse …

Jaké značky sýrů obsahují probiotika?

Čeddar, parmezán a švýcarské sýry jsou měkké sýry, které obsahují slušné množství probiotik. Gouda je měkký sýr, který dodává nejvíce probiotik ze všech.

Doporučuje: