Logo cs.boatexistence.com

Proč se danny a jourdan rozešli?

Obsah:

Proč se danny a jourdan rozešli?
Proč se danny a jourdan rozešli?

Video: Proč se danny a jourdan rozešli?

Video: Proč se danny a jourdan rozešli?
Video: Love Island: Are Danny and Jourdan getting married? | 5 News 2024, Smět
Anonim

Hvězda L ove Island Jourdan Riane potvrdila svůj rozchod s Dannym Williamsem po tvrzení, že ho „obvinila, že mluvil s jinými dívkami“Měsíc poté, co se nastěhovala ke svému příteli, hvězda televizní reality show řekla svým 583 000 fanouškům na Instagramu, že zatímco jejich láska „byla skutečná“, ona musí „především respektovat sama sebe“.

Co se stalo mezi Jourdan a Dannym?

Fanoušci páru byli šokováni začátkem tohoto měsíce, když Jourdan a Danny letos v létě potvrdili konec jejich vztahu poté, co se do sebe zamilovali na seznamce ITV2. Stalo se to několik dní poté, co byl Danny (21) obviněn z podvádění Jourdan a 'flirtování s jinými ženami', což důrazně popřel.

Proč se Jordan a Danny rozešli?

Dne 29. října 2019 The Sun exkluzivně prozradil, že Jourdan vyhodil Dannyho poté, co ho obvinil, že zůstal celou noc venku s jinými ženami Zdroj řekl The Sun Online: „Jourdan a Danny zažili několik vzestupů a pádů od té doby, co opustili show, ale nedávno se měli skvěle a Jourdan byla tak šťastná.

Jaká je rasa Jourdan Riane?

Jourdan se narodila v Anglii, ačkoli má dvojí původ. Její maminka pochází z Jamajky, zatímco její otec je Svatý Lucián a Ind. Tato 24letá dívka se narodila 18. března 1995, což z ní dělá Ryby.

Kdo je Jourdan Riane?

Kdo je Jourdan Riane? Jourdan je 24letá modelka a herečka z Essexu Už se může pochlubit více než 283 000 sledujícími, mezi které patří Sherif Lanre, Kady McDermott a Leigh-Anne Pinnock z Little Mix. … Jourdan je zastoupena agenturou pro sociální marketing a na svém kanálu YouTube také zveřejňuje videa o životním stylu a cestování.

Doporučuje: