Logo cs.boatexistence.com

Proč se reliance mf změnila na nippon?

Obsah:

Proč se reliance mf změnila na nippon?
Proč se reliance mf změnila na nippon?

Video: Proč se reliance mf změnila na nippon?

Video: Proč se reliance mf změnila na nippon?
Video: Reliance Mutual Fund Closed ?What To Do?Big Change in Mutual Fund Industry|Nippon India Mutual Fund 2024, Smět
Anonim

Podílový fond Reliance byl přejmenován na Nippon India Mutual Fund. Nový název přišel poté, co Nippon Life Insurance of Japan dokončila akvizici 75procentního podílu v Reliance Nippon Life Asset Management od Reliance Capital.

Je Reliance a Nippon Mutual Fund totéž?

Byl založen v červnu 1995 jako Reliance Mutual Fund a byl společným podnikem indické společnosti Reliance Capital a japonské společnosti Nippon Life Insurance. V říjnu 2019 koupil podíl Reliance společnost Nippon a fond byl přejmenován na Nippon India Mutual Fund.

Co se stalo s podílovým fondem Reliance Natural Resources Mutual?

Změna základních funkcí fondu Reliance Vision Fund a sloučení fondu Reliance Natural Resources Fund do fondu Reliance Vision Fund. Reliance Mutual Fund oznámil sloučení fondu Reliance Natural Resources Fund do Reliance Vision Fund s účinností od 7. září 2013.

Je Nippon Paint japonská společnost?

Náš příběh. Společnost Nippon Paint sídlí v Japonsku a má více než 140 let zkušeností v průmyslu nátěrových hmot. Číslo jedna ve výrobě barev v Asii a mezi předními výrobci barev na světě. Nippon Paint vyrábí vysoce kvalitní barvy a nátěry pro automobilový, průmyslový a dekorativní sektor.

Jak je na tom Nippon India Value Fund?

Současná čistá hodnota aktiv fondu Nippon India Value Fund k 3. listopadu 2021 je Rs 126,0260 pro možnost růstu jeho pravidelného plánu. 2. Jeho poslední výnosy v různých časových obdobích jsou: 71,19 % (1 rok), 24,49 % (3 roky), 16,35 % (5 let) a 16,62 % (od spuštění).

Doporučuje: