Logo cs.boatexistence.com

Který mini cooper je kabriolet?

Obsah:

Který mini cooper je kabriolet?
Který mini cooper je kabriolet?

Video: Který mini cooper je kabriolet?

Video: Který mini cooper je kabriolet?
Video: The Mazda MX-5's only rival? | MINI Convertible review 2024, Červenec
Anonim

Kabriolety Cooper S a John Cooper Works jsou vybaveny 2,0litrovým turbo I-4. Vyvine 189 koní a 207 lb-ft točivého momentu v Cooper S nebo 228 hp a 236 lb-ft v JCW. Mini odhaduje 6,7 sekundy až 60 v modelu Cooper S a model John Cooper Works dokáže totéž za 6,3 sekundy.

Vyrábí Mini Cooper kabriolet?

Modely MINI Cabrio. Mini Convertible 2022 je malý kabriolet dostupný ve třech úrovních výbavy: Cooper, Cooper S a John Cooper Works (také nazývaný JCW). … John Cooper Works modernizuje 2,0litrový motor (228 k, 235 lb-ft) a vybavuje vůz osmistupňovou automatickou převodovkou.

Je pevná střecha Mini Cooper kabriolet?

Dodává se ve třech provedeních karoserie – dvou- a čtyřdveřové- dveřové Mini Hardtop a Mini Cabrio – a je zábavné řídit díky jeho působivým motorům a obratnému ovládání. Kabina je pohledná a stylová a technické funkce se snadno používají. Mini Cooper má ale své chyby.

Je Mini Cooper 5dveřový kabriolet?

Nové Mini 3dveřové, Mini 5dveřové a Mini Cabrio se začnou dostávat na trhy po celém světě od března 2021. … Mini aktuálně prodává 3dveřový hatch, Cabrio, Countryman a Cooper JCW v Indii za cenu odRs 35,10 lakh a Rs 44,50 lakh (ex-showroom).

Vyplatí se koupit Mini Cooper kabriolet?

Cooper kabriolet je nejlevnější kabriolet dostupný v Indii. A tady kvalita nejde dolů s cenou. Vůz nabízí suverénní a ikonický design, který lze vidět u jeho sourozenců, a vzhled tohoto vozu je podle tradice precizní.… Auto je ideální pro luxus a vypadá jako produkt životního stylu.

Doporučuje: