Dal carrie ann inaba rande?

Obsah:

Dal carrie ann inaba rande?
Dal carrie ann inaba rande?

Video: Dal carrie ann inaba rande?

Video: Dal carrie ann inaba rande?
Video: MADONNA - THE GIRLIE SHOW - LIVE DOWN UNDER - 4K REMASTERED HD 1080p 50fps - AAC AUDIO 2024, Září
Anonim

Artem Chigvintsev Ti dva se poprvé setkali, když soutěžil na FOX's So You Think You Can Dance. Začali spolu chodit v roce 2006 a zůstali spolu až do jejich rozchodu v listopadu 2008 po téměř třech letech spolu. Inaba označila rozchod za přátelský a řekla People, že Chigvintsev byl „skvělý gentleman.

Je Carrie Ann Inaba ve vztahu?

Carrie Ann Inaba se usmířila s přítelem Fabienem Viteri Má dceru Sashu, která je ve druháku na Massachusetts Bay Community College (přes LinkedIn), stejně jako husky jménem Beran. On a Inaba často sdílejí fotky svých psů na sociálních sítích a zdá se, že pár miluje venku.

Jakou nemoc má Carrie Ann Inaba?

V příspěvku na svých webových stránkách, Carrie Ann Conversations, Inaba mluvila o tom, jak žije s několika autoimunitními chorobami, včetně Sjogrenův syndrom, lupus, fibromyalgie, revmatoidní artritida,“a Mám markery antifosfolipidového syndromu, který může vést ke krevním sraženinám. "

Zkrátí mi Sjogren život?

U většiny lidí se Sjögrenovým syndromem jsou primárními rysy poruchy suché oči a sucho v ústech a celkový zdravotní stav a očekávaná délka života z velké části nejsou ovlivněny. V některých případech však imunitní systém napadá a poškozuje i jiné orgány a tkáně.

Jaké orgány postihuje Sjogrenův syndrom?

Charakteristickými příznaky této poruchy jsou sucho v ústech a suché oči. Kromě toho může Sjogrenův syndrom způsobit suchost kůže, nosu a pochvy a může ovlivnit další orgány těla včetně ledvin, krevních cév, plic, jater, slinivky břišní a mozku.

Doporučuje: