Logo cs.boatexistence.com

Bude mrtvých nebo živých 7?

Obsah:

Bude mrtvých nebo živých 7?
Bude mrtvých nebo živých 7?

Video: Bude mrtvých nebo živých 7?

Video: Bude mrtvých nebo živých 7?
Video: 20 FAKTŮ - The Walking Dead 2024, Červenec
Anonim

Dead or Alive 7 (japonsky: デッドオアアライブ7 Hepburn: Deddo oa Araibu 7) je bojová videohra vyvinutá týmem Ninja a vydaná společností Koei Tecmo pro Microsoft Windows, Playstation X 5. května a Xbox 6, 2024. Je to sedmý hlavní díl v sérii Dead or Alive a jde o restart franšízy.

Bude existovat DOA 6 Ultimate?

Dead or Alive 6 Ultimate (zkráceně DOA6U), často označované jako „Ultimate Cut“, je rozšiřující verze a director's střih videohry Dead z roku 2019 nebo Alive 6, který vyvinul Team Ninja a vydal Koei Tecmo.

Kdy vyšel Dead or Alive 6?

Dead or Alive 6 je bojová hra vyvinutá týmem Ninja a vydaná Koei Tecmo v sérii Dead or Alive jako pokračování Dead or Alive 5. Hra byla vydána pro Microsoft Windows, PlayStation 4 a Xbox Jedna dne 1. března 2019.

Proč Dead or Alive 6 selhal?

Byla to vysloveně jedna z největších příčin neúspěchu hry. Jakmile fanoušci viděli vysoké náklady na průchody DLC, mnozí odešli hrát hry, které by je nezruinovaly. Ačkoli samotná hratelnost byla často chválena, nestačilo to na to, aby ji zachránilo před nedostatkem obsahu a nevýrazným příběhem prezentovaným uvnitř.

Existuje živé nebo mrtvé anime?

Dead or Alive (japonsky: デッドオアアライブ Hepburn: Deddo oa Araibu) je anime série založená na franšíze videoher Dead or Alive vytvořená týmem Ninja.

Doporučuje: