Logo cs.boatexistence.com

Jaké barvy mají snapdragony?

Obsah:

Jaké barvy mají snapdragony?
Jaké barvy mají snapdragony?

Video: Jaké barvy mají snapdragony?

Video: Jaké barvy mají snapdragony?
Video: 3 things you need to know about SNAPDRAGONS 2024, Smět
Anonim

Vonné květy Snapdragon se dodávají v široké škále atraktivních odstínů, od pastelových po jasné barvy včetně růžové, oranžové, žluté, broskvové, fialové, bílé, červené a dvoubarevné.

Kolik barev snapdragonů existuje?

Hybridy Snapdragon se dodávají v pastelových a jasných odstínech a jsou dostupné v různých barvách, včetně bílé, žluté, růžové, červené, oranžové, broskvové, fialové a fialové Některé odrůdy jsou dvoubarevné, obsahují dvě barvy. Při výběru snapdragonů mějte na paměti, že méně je často více.

Mají hledači rádi slunce nebo stín?

Snapdragons kvetou nejlépe v dobře odvodněné, vlhké půdě, při chladných teplotách pozdního jara nebo začátku léta. snesou světlý stín, ale kvetou mnohem lépe na plném slunci.

V jakém ročním období hledíkovité kvetou?

Snapdragons může opakovat květ během celé sezóny, ale nejlépe se jim daří v chladném období jara a podzimu. V chladnějších podnebích kvetou celé léto a v mírnějších podnebích někdy kvetou i celou zimu.

Jsou hledíky fialové?

Snapdragons (Antirrhinum) jsou k dispozici v široké škále jasných barev a řadě výšek 30-40″ vysokých stonků. Jsou skvělou řezanou květinou do aranžmá vyšších váz. Fialové snapdragony jsou dostupné celoročně.

Doporučuje: