Logo cs.boatexistence.com

Kdo hraje nejlépe na torrey pines?

Obsah:

Kdo hraje nejlépe na torrey pines?
Kdo hraje nejlépe na torrey pines?

Video: Kdo hraje nejlépe na torrey pines?

Video: Kdo hraje nejlépe na torrey pines?
Video: 10 tajných tipů na Instagramu | Bé Hà Stylewithme 2024, Smět
Anonim

Výběry US Open podložené daty: Statistiky 6 hráčů říkají, že by měli v Torrey Pines excelovat

  • Jon Rahm. Rahm je znovu tím hráčem, o kterém většina expertů očekává, že bude bojovat – je dokonalým mixem elitního talentu, současné formy a skvělé historie v Torrey Pines. …
  • Wilco Nienaber. …
  • Tony Finau. …
  • Viktor Hovland. …
  • Brian Harman. …
  • Cameron Young.

Kdo je v Torrey Pines oblíbený?

Rahm, který vyhrál Farmers Insurance Open v Torrey Pines v roce 2017, je mírně zvýhodněn před čtyřmi hráči s kurzem +1400: světová jednička Dustin Johnson, Jordan Spieth, Bryson DeChambeau a Brooks Koepka. Zde jsou pozoruhodné kurzy pro tento týden US Open: +1000: Jon Rahm.

Jaká je těžší trať v Torrey Pines?

Hřiště Torrey Pines South je z těchto dvou nejnáročnější a je hostitelem mistrovství USA v roce 2008 a 2021. Jižní hřiště bylo původně navrženo Williamem Bellem starším v roce 1957 a je domovem turnaje Farmers Insurance Open PGA Golf Tournament (spolu s hřištěm North Course).

Kdo vyhrál golfový turnaj v Torrey Pines?

SAN DIEGO – Ukázalo se, že Jon Rahm má povahu vyhrát velký šampionát. Ohnivý Španěl zahrál 25stopé birdie na sedmnáctce a 18stopé birdie na poslední, aby se dostal do vedení a na 121. US Open skončil s výsledkem 4 pod 67 před Louisem Oosthuizenem o jeden úder.

Jaký byl poslední turnaj hraný v Torrey Pines?

Naposled, když golfový turnaj US Open se konal v roce 2008 na golfovém hřišti Torrey Pines v La Jolla, byl Tiger Woods na vrcholu své hry a vyhrál svůj třetí US Open. Bylo to naposledy, kdy vítěz zahrál birdie na 72. jamce a vynutil si play-off.

Doporučuje: