Logo cs.boatexistence.com

Je Looney Tunes Hanna Barbera?

Obsah:

Je Looney Tunes Hanna Barbera?
Je Looney Tunes Hanna Barbera?

Video: Je Looney Tunes Hanna Barbera?

Video: Je Looney Tunes Hanna Barbera?
Video: Hanna Barbera Looney Tunes Logo 2024, Smět
Anonim

Zatímco Disney nechal Mickey Mouse a jeho přátele a Warner Bros. obsadili Bugs Bunnyho a Looney Tunes, Hanna-Barbera Productions měla svou vlastní plodnou stáj milovaných televizních a kreslených postaviček po celá desetiletí.

Která karikatura je Hanna-Barbera?

Byla to prominentní přítomnost v americké animaci po dobu pěti desetiletí s řadou animovaných seriálů, včetně Huckleberry Hound, Yogi Bear, The Flintstones, Top Cat, The Jetsons, Jonny Quest, Wacky Races, Scooby-Doo a The Smurfs a byl oceněn osmi cenami Emmy a hvězdou na Hollywoodském chodníku slávy.

Je Mighty Mouse Hanna-Barbera?

Je známý především svou kariérou v animačních studiích Terrytoons a Hanna-Barbera. Mezi postavami, které animoval, byli původní Mighty Mouse, Yogi Bear a Flintstones. … Vinci byl jedním z původních čtyř animátorů najatých ve studiu Hanna-Barbera a zůstal tam, dokud v roce 1979 neodešel do důchodu.

Kdo koupil Hanna-Barbera?

Turner Broadcasting System Inc. dnes oznámila, že podepsala definitivní dohodu o akvizici Hanna-Barbera Productions Inc., hollywoodského producenta kreslených filmů, za 320 milionů dolarů.

Je Scooby-Doo Hanna-Barbera nebo Warner Brothers?

Scooby-Doo and the Cyber Chase byla konečná produkce studia Hanna-Barbera, která byla po smrti Williama Hanny v roce 2001 absorbována do mateřské společnosti Warner Bros. Animation Warner Animation pokračovala ve výrobě seriálu přímo na video a zároveň produkovala nový seriál Scooby-Doo pro televizi.

Doporučuje: