Logo cs.boatexistence.com

Jsou donnie a kathryn stále manželé?

Obsah:

Jsou donnie a kathryn stále manželé?
Jsou donnie a kathryn stále manželé?

Video: Jsou donnie a kathryn stále manželé?

Video: Jsou donnie a kathryn stále manželé?
Video: 80-90's Hollywood Actresses and Their Shocking Look In 2020 2024, Smět
Anonim

Ačkoli kamery dlouho nesledovaly vztah Kathryn a Donnieho Edwardsových, protože po jedné sezóně opustili show, jsou dodnes šťastně manželé Podle RealHousewives.net jsou Kathryn a Donnie manželé od roku 2002 a v dohledu nejsou žádné známky rozvodu.

S kým je Donnie Edwards ženatý?

Osobní život. Edwards cestuje mezi svými dvěma domovy v Rancho Santa Fe v Kalifornii a Brentwood v Kalifornii se svou ženou Kathryn Edwards; objevili se spolu v šesté sezóně The Real Housewives of Beverly Hills.

Kolik stojí Kathryn a Donnie?

Kathryn Edwards čisté jmění: Kathryn Edwards je americká modelka a televizní osobnost, která má čisté jmění $8 milionů. To je kombinované čisté jmění s jejím manželem od roku 2002, bývalým hráčem NFL Donniem Edwardsem.

Jaké etnikum je Donnie?

“Já jsem zčásti černoch, zčásti Mexičan, zčásti indián Cherokee, takže jsem celý zmatený,” říká. "Nikdy jsem nevěděl, jaká je moje identita, když jsem vyrůstal." Byl jsem jen Donnie a chodil jsem s klukama…..

Co řekla Kathryn Edwards o Erike?

V podcastu The Behind The Velvet Rope s Davidem Yontefem Kathryn nazvala Eriku „studenou“a řekla, že by měla „projevit trochu lítosti“nad svými údajnými oběťmi zpronevěry, což zahrnuje oheň upálit přeživší a také vdovy a sirotky, kteří ztratili své blízké při letecké havárii.

Doporučuje: