Logo cs.boatexistence.com

Jsou alexa a chris knierim stále manželé?

Obsah:

Jsou alexa a chris knierim stále manželé?
Jsou alexa a chris knierim stále manželé?

Video: Jsou alexa a chris knierim stále manželé?

Video: Jsou alexa a chris knierim stále manželé?
Video: Best ice ski dance 2017...... 2024, Smět
Anonim

Ona a Chris Knierim se stali bruslařskými partnery v dubnu 2012 a zhruba o měsíc později spolu začali chodit. Zasnoubili se 8. dubna 2014 a se vzali 26. června 2016 v Colorado Springs, Colorado. Jejich bruslařské partnerství skončilo v únoru 2020.

Co se stalo Alexovi a Chrisovi Knierimovi?

V milostném příběhu manželů Knierimových je to jen další kapitola, sotva konec. Takto to vidí trojnásobní američtí mistři Alexa Knierim a Chris Knierim, kteří společně oznámili, že Chris odstupuje od soutěžního párového bruslení, zatímco Alexa bude hledat nového partnera s očima upřenýma na zimní olympijské hry 2022

Ještě Chris Knierim bruslí?

Krasobruslař Chris Knierim, jedna polovina dvojice manželů a manželek, která pomohla USA vyhrát týmovou bronzovou medaili na olympijských hrách v Pchjongčchangu, oznámila svůj odchod do důchodu ve středu zatímco Alexa Knierim řekla, že bude pokračovat v bruslení s novým partnerem.

Proč Knierim skončil?

Rozhodnutí bylo důsledkem narůstajících zranění pro Chris Knierim, 32, který v posledních letech také bojoval s depresemi, řekl v rozhovoru pro U. S. krasobruslení FanZone, aby oznámil jeho odchod do důchodu. "Bojoval jsem se zraněními - jedno se zlepší a pak se objeví další," řekl.

S kým teď bruslí Alexa Knierim?

Addison, Illinois, USA Alexa Scimeca Knierim (rozená: Alexa Paige Scimeca; narozen 10. června 1991) je americký párový bruslař. Se svým bruslařským partnerem, Brandon Frazier, je národní šampionkou USA 2021 a šampionkou Ameriky ve skateru 2020.

Doporučuje: