Logo cs.boatexistence.com

Pily Laverne a Shirley mléko a pepsi?

Obsah:

Pily Laverne a Shirley mléko a pepsi?
Pily Laverne a Shirley mléko a pepsi?

Video: Pily Laverne a Shirley mléko a pepsi?

Video: Pily Laverne a Shirley mléko a pepsi?
Video: Laverne & Shirley - Laverne and Lenny sing "The Look" 2024, Smět
Anonim

Pepsi Milk, jak to přesně zní, byl Laverneův oblíbený nápoj v show. … Zvykla si ho pít jako dítě, když ji matka nutila vypít sklenici mléka, než si dala sodu. Mladá Penny zalila své nedopité mléko kapkou coly a - voila! - nová lahůdka.

Pila Shirley mléko a Pepsi?

Kromě „L“na všech Laverniných oděvech byla tato postava proslulá svým oblíbeným podivínským nápojem mlékem a Pepsi. … a oni řekli: ‚Nejdřív vypij své mléko. "Neumyla sklenici, tak do ní nalila sodu," vzpomínal Marshall.

Jaký byl oblíbený nápoj Laverne a Shirley?

Mléko a Pepsi je Laverneův oblíbený nápoj. Její ochrannou známkou je monogramové písmeno „L“na jejích košilích a svetrech, nápad, který Marshall dostal, když viděl v oddělení šaten vintage svetr s iniciálou našitou v levém horním rohu, něco, co by divákům pomohlo zapamatovat si, že je Laverne..

Pijí lidé skutečně Pepsi a mléko?

A ano, je to přesně tak, jak to zní - Pepsi a mléko se konečně smíchají Konečný výsledek je ve skutečnosti mnohem chutnější, než se zdá (vzpomeňte si na plovoucí pepsi, jakmile zmrzlina začala tát) a překvapivě jsem si to užil při více příležitostech. … Jakmile vyzkoušíte Pepsi, experimentujte s jinými limonádami.

Jaké pivo pili v Laverne & Shirley?

V úvodních titulcích show vedle nepopiratelně chytlavé ústřední melodie levandule Shotz Brewery smock – jako Laverne slavné vyšívané svetry „L“– je klasickou ikonou z populární sitcom ABC z let 1976-1983 Laverne a Shirley.

Doporučuje: