Logo cs.boatexistence.com

Jak je bratr Lawrence sobecký?

Obsah:

Jak je bratr Lawrence sobecký?
Jak je bratr Lawrence sobecký?

Video: Jak je bratr Lawrence sobecký?

Video: Jak je bratr Lawrence sobecký?
Video: Lawrence: Trump incriminated himself on Fox tonight 2024, Smět
Anonim

Sobectví, dětinské činy a špatné rozhodování Friara Lawrence přivedou Romea a Julii k záhubě. … Jeho prvním sobeckým činem je souhlas se sňatkem s Romeem a Julií Mnich Lawrence ví, že Romeo spěchá do svatby, a říká mu: „Je Rosaline, která…ukaž více obsahu…

Proč byl bratr Lawrence sobecký?

Motivy bratra Laurence nejsou v nejlepším zájmu Romea a Julie, ale v jeho sobecké naději na nastolení míru ve městě a využití nevinných mladých milenců k tomu.

Jak je Friar Lawrence manipulativní?

Friar může být také manipulativní a záludný muž Například souhlasí, že si vezme Romea a Julii bez souhlasu rodičů, takže spory mezi Kapulety a Montagues skončí. Dalším příkladem toho, proč je mnich záludný, je, když on a Juliet vymyslí plán, jak předstírat Juliinu smrt.

Jaké špatné věci udělal mnich Lawrence?

Friar Laurence byl nejvíc zodpovědný za smrt Romea i Julie. Dělá svá rozhodnutí příliš rychle, aniž by si je plně promyslel.

Jak je mnich Lawrence zbabělec?

Zbabělost, tajemství a špatná komunikace vedly přímo ke smrti Romea a Julie Prvním faktorem, který hrál klíčovou roli ve smrti Romea a Julie, je skutečnost že mnich Lawrence byl zbabělec. …Tvůj manžel v tvé hrudi tam leží mrtvý a Paris taky.

Doporučuje: