Logo cs.boatexistence.com

Vyhrál ole trofej jako manažer?

Obsah:

Vyhrál ole trofej jako manažer?
Vyhrál ole trofej jako manažer?

Video: Vyhrál ole trofej jako manažer?

Video: Vyhrál ole trofej jako manažer?
Video: "SOLSKJAER'S GOT TO DELIVER!" Darren Gough feels Ole needs to win a trophy this season with Man Utd! 2024, Smět
Anonim

V roce 2008 se Solskjær stal manažerem rezervního týmu klubu. … Zajistil si třetí titul v tolika sezónách, když jeho tým vyhrál 2013 finále norského fotbalového poháru V roce 2014 působil jako manažer Cardiff City, během kterého byl klub sesazen z Premier League.

Kolik trofejí vyhrál Ole jako manažer?

Bio manažera

Solskjaer si před nástupem do vedení užil úspěšnou hráčskou kariéru. Solskjaer podepsal smlouvu s Man Utd z norského klubu Molde v roce 1996, strávil 11 sezón na Old Trafford, vstřelil 91 gólů ve 235 zápasech Premier League a pomohl svému týmu vyhrát šest titulů PL

Co Solskjaer vyhrál jako manažer?

Během své hráčské kariéry v United vyhrál Solskjaer šest titulů Premier League, dva FA Cupy a jednu Ligu mistrů a Nor je dychtivý tento úspěch zopakovat během svého působení jako manažer.

Kolik her zvládl Ole za United?

Po výhře 1:0 v Black Country bylo několik nejlepších kandidátů, ale jeden jasný náskok. United remizovali 28 ligových zápasů pod Oleho vedením a dalších 19 prohráli. Kluci za tu dobu ukořistili 182 gólů a 107 inkasovali na rozdíl 75 gólů.

Kolik Ole utratil v United?

Ole Gunnar Solskjaer – 373,6 mil. £ Konečným výsledkem bylo vzdálené třetí místo, protože Solskjaer vykrvácel vedle jeho zavedenějších jmen spoustu hráčů z akademie. United by opět zakončili sezónu s prázdnýma rukama navzdory dvěma velkým přírůstkům, protože nakonec ocenili anglického obránce Harryho Maguirea mimo Leicester.

Doporučuje: