Logo cs.boatexistence.com

Kdy se Ronnie a Sammi rozešli?

Obsah:

Kdy se Ronnie a Sammi rozešli?
Kdy se Ronnie a Sammi rozešli?

Video: Kdy se Ronnie a Sammi rozešli?

Video: Kdy se Ronnie a Sammi rozešli?
Video: Black Sabbath - Sabotage | The Documentary 2024, Smět
Anonim

Poté, co se Ronnie a Sammi definitivně rozešli, se v roce 2017 přestěhoval k Jen Harley. Jen pár měsíců po jejich románku oznámili, že čekají dítě. Dvojice měla roky skalnatý vztah, než jej ukončila koncem roku 2019.

Kdy Ronnie podvedl Sammiho?

16. října 2011 (Newswire.com) – Ronnie Ortiz-Magro z Jersey Shore podvádí Sammi Giancolu a tentokrát je to s hvězdou reality TV Morgan Osman z Bad Girls Club Miami!

Kdy Sammi opustil Jerseyshore?

Sammi se stala známou tím, že křičela "Rone, STOP" a brečela kvůli tomu, jak se k ní choval. Poté, co se pár v roce 2014 definitivně rozešel, nebylo žádným překvapením, že se Sammi rozhodla nepřipojit k oživení show, Jersey Shore Family Vacation v 2017.

Proč se Sammi z Jersey Shore nevrací?

Je ironií, že jedním z hlavních důvodů, proč se Giancola původně rozhodla nevrátit se na Jersey Shore: Rodinná dovolená v roce 2018 byla nebylakolem svého bývalého přítele Ronnieho Ortize-Magra, který odešel z natáčení show uprostřed nedávných osobních problémů.

Je Ronnie Magro stále s Jen?

Hvězda z Jersey Shore Ronnie Ortiz-Magro a Jen Harley to v roce 2019 oznámili, ale pár je stále hodně na oběžné dráze, protože mají společnou dceru Arianu. Dvojice spolu začala randit v červenci 2017 – a jejich vztah byl od samého začátku bouřlivý.

Doporučuje: