Logo cs.boatexistence.com

Kdy willie a korie adoptovali rebeccu?

Obsah:

Kdy willie a korie adoptovali rebeccu?
Kdy willie a korie adoptovali rebeccu?

Video: Kdy willie a korie adoptovali rebeccu?

Video: Kdy willie a korie adoptovali rebeccu?
Video: Convocation | Willie & Korie Robertson 2024, Smět
Anonim

Korie a její manžel Willie už byli rodiči čtyř malých dětí, Johna Luka, Sadie, Willa a Belly, když v roce 2004 přijali zahraniční studentku Rebeccu Lo.

Adoptovali Robertsonovi Rebeccu?

Když bylo Rebecce 16 let, přišla do Spojených států z Tchaj-wanu jako výměnná studentka a nikdy se nevrátila domů. Pár ji oficiálně neadoptoval, ale považují ji za dceru stejně jako Sadie, John Luke, Bella a Willie Alexander.

Kdo je Rebecca čestná Robertsonová?

Rebecca přišla do rodiny Robertsonových, když jí bylo 16 let a byla studentkou zahraniční výměny Korie poznamenala, že se do ní „zamilovali od prvního dne“a ona se stala jejich dcerou. Rebecca je stále nablízku své biologické matce, která žije na Tchaj-wanu.

Jaký je příběh Rebeccy Robertson?

Rebecca Robertson je původem z Tchaj-wanu. Její otec zemřel, když jí bylo pouhých 11 let, ale její matka je živá a zdravá. Když byla na střední škole, byla výměnnou studentkou v Robertsonově domě. Okamžitě se do ní zamilovali a přijali ji do rodiny s otevřenou náručí.

Adoptovali Willie a Korie?

Nejnovějším přírůstkem do Robertsonovy rodiny je Adoptovaný syn Willieho a Korie, Rowdy … „Jsme vždy otevřeni adopci,“řekla Korie na akci Angels in Adoption v 2015. „Máme pocit, že adopce požehnala naší rodině v mnoha ohledech. A jsme tak vděční za naše děti, biologické i adoptované.

Doporučuje: