Logo cs.boatexistence.com

Zemřeli jonas a gabriel v dárci?

Obsah:

Zemřeli jonas a gabriel v dárci?
Zemřeli jonas a gabriel v dárci?

Video: Zemřeli jonas a gabriel v dárci?

Video: Zemřeli jonas a gabriel v dárci?
Video: Gabe is Gone Jonas Leaves The Giver 2024, Smět
Anonim

Za prvé, Jonas a Gabriel zemřou. Kniha jasně ukazuje, že pomalu mrznou k smrti. … V knize se také říká, že Jonas používá poslední trochu síly, aby našel saně, které na něj čekají na vrcholu kopce. Sáňkují dolů z kopce do „Jinde“, možná posmrtného života, který následuje po smrti.

Zemřel Jonas v The Giver?

Náhodou zemře, ale to nečiní jeho úsilí o nic méně hrdinským. Jonasova budoucnost zůstává nevyřešená, protože je na konci knihy ponechán, aby se podíval dolů na místo, které hledal. … Budoucnost je nejistá; nicméně doslovná odpověď na vaši otázku je ne, Jonas na konci knihy nezemře

Jak Jonas a Gabriel zemřeli?

Konec hry The Giver je něco jako dohoda typu „ber si to, jak se ti to líbí“. Buď se Jonas a Gabriel dostanou Jinam, všichni jsou šťastní a svět je jako déšť, nebo… zemřou vystavením/hladem v mrazivém sněhu.

Jak skončila kniha The Giver?

Dárce končí Jonasovým odmítnutím ideálu Samosti ve své komunitě. Rozhodne se zachránit Gabriela a uniknout z komunity, a jak cestují neznámou zimní krajinou, neustále slábnou.

Co se stalo Gabrielovi na konci Dárce?

Na konci The Giver, Jonas a Gabe vydejte se sněhem dolů na místo, kde je hudba Dolů, dolů, rychleji a rychleji. Najednou si s jistotou a radostí uvědomil, že dole, vpředu, na něj čekají; a také čekali na dítě.

Doporučuje: