Logo cs.boatexistence.com

Kdo je kuai liang?

Obsah:

Kdo je kuai liang?
Kdo je kuai liang?

Video: Kdo je kuai liang?

Video: Kdo je kuai liang?
Video: Я ВЫКОПАЛ ЧТО-ТО ДЕМОНИЧЕСКОЕ ТОЙ НОЧЬЮ УЖАСНЫЕ ПОСЛЕДСТВИЯ МИСТИЧЕСКОГО ЭКСПЕРЕМЕНТА КОНЧИЛИСЬ ТЕМ… 2024, Smět
Anonim

Kuai Liang (奎良 nebo 快涼), také známý jako Sub-Zero (絶対零度), dříve známý jako Tundra a kyborg LK-52O, je Lin Kuei assassin v sérii bojových her Mortal Kombat. Je mladším bratrem Bi-Hana, který byl původním Sub-Zero v první hře Mortal Kombat.

Je Scorpion Sub-Zero bratr?

Scorpion se rozhodne být strážcem mladšího Sub-Zera v odčinění za zabití jeho staršího bratra. Starší Sub-Zero a mladší Sub-Zero později dostanou rodná jména Bi-Han a Kuai Liang v restartu hry Mortal Kombat.

Jak se Kuai Liang stal znovu člověkem?

V minulosti Kuai Liang přijal barvy svého bratra a kódové označení Sub-Zero a bojoval se svým vrahem, Scorpionem, v turnaji Shao Kahna v Outworld.… Quan Chi pak použil své temné čarodějnictví, aby znovu vyrostl Kuaiovo lidské tělo, oživilo ho jako jednoho ze svých revenantů a přinutilo ho sloužit Netherrealmu.

Je Kuai Liang Scorpions bratr?

Poté, co byl Bi-Han zabit Scorpionem, Kuai Liang přísahal, že ho pomstí, a vzal bratrovo dřívější kódové jméno " Sub-Zero" jako prostředek k uctění jeho bratra. … Kuai Liang ponese ve všech budoucích hrách jméno Sub-Zero, zatímco Bi-Han bude vzkříšen jako přízrak Quan Chi a dostane jméno Noob Saibot.

Je Kuai Liang dobrý chlap?

Skončilo to tak, že to byl Bi-Hanův mladší bratr Kuai Liang, který byl ve skutečnosti dobrý člověk a skončil reformou klanu Lin Kuei k lepšímu. Scorpion se stal rivalem tohoto Sub-Zera, ale později s ním uzavřel mír a jejich klany bojovaly vedle sebe proti zlým hrozbám.

Doporučuje: