Bude sumire in persona 5 scramble?

Obsah:

Bude sumire in persona 5 scramble?
Bude sumire in persona 5 scramble?

Video: Bude sumire in persona 5 scramble?

Video: Bude sumire in persona 5 scramble?
Video: Новая [Полная версия с субтитрами] Симпатичная японская девушка | Девушка-рикша Сумире-чан 2024, Září
Anonim

Bohužel, stejně jako mnoho postav, Sumire se nedostala do hry Persona 5 Strikers. Na určitém místě v názvu odkazují na události třetího semestru Persona 5 Royal. Poté se ukáže, že Sumire chybí kvůli účasti na Internationals.

Je Yoshizawa in Persona 5 scramble?

Bylo také naznačeno, že Kasumi Yoshizawa z Persony 5 Royal se neobjeví v Persona 5 Scramble, protože oficiální web potvrdil, že hra se odehrává „po konci Persony 5“a ne „po konci Persony 5 Royal“. V upoutávce se také objevila nová hratelná postava, která používá pár yoyí jako zbraň.

Je Kasumi in Persona 5 scramble?

V Personě není žádná Kasumi 5 útočníků, protože to není pokračování Royal. … Persona 5 Scramble byla vydána v Japonsku v roce 2020, přičemž Royal debutovala v roce 2019, ale žádné Kasumi DLC nebylo zpřístupněno ani oznámeno. ATLUS: Jak dlouho je třeba překonat Personu 5 Strikers?

Je Royal Canon v tahanicích?

Persona 5 Royal není Canon k Příběh útočníka 5 osobyUdálosti třetího semestru, určité postavy a určité události v hlavní hře jsou není považováno za kánon pro Strikers. V tomto smyslu Phantom Thieves jako Kasumi a Akechi také nejsou ve Strikers.

Bude existovat scramble Royal Persona 5?

Vyšlo v únoru 2020 v Japonsku (pod názvem Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers) a právě bylo oznámeno pro západní vydání v nadcházejícím únoru 2021 … Royal sloužil jako vylepšená verze Persona 5 a navázal na většinu příběhu původní hry.

Doporučuje: