Logo cs.boatexistence.com

Jsem rapper?

Obsah:

Jsem rapper?
Jsem rapper?

Video: Jsem rapper?

Video: Jsem rapper?
Video: PROTIVA - BYL JSEM RAPPER 2024, Smět
Anonim

Im Chang-kyun (korejsky: 임창균; narozen 26. ledna 1996), známý pod uměleckým jménem I. M nebo mononymně jako Changkyun, je korejský rapper a zpěvák. Debutoval v jihokorejské chlapecké skupině Monsta X prostřednictvím Mnet's survival show No. Mercy v roce 2015. Sólově debutoval s EP Duality v roce 2021.

Je to IM Changkyun nebo LIM Changkyun?

Im Chang-kyun (임창균), lépe známý jako I. M, je hlavní rapper, zpěvák a Maknae z Monsta X. Narodil se jako Im Chang-kyun 26. ledna 1996 a je nejmladším členem skupiny.

Je Changkyun Američan?

Jelikož jako mladý žil v zámoří, Changkyun mluví plynně anglicky. … Changkyun žil v Izraeli, když mu byl 1 rok. 7. Když bylo Changkyunovi 5 let, žil v Boston ve Spojených státech amerických asi tři roky.

Jaká je moje oblíbená barva?

– V chladničce na koleji (kterou sdílí s Kihyunem) má zvlhčovač pokožky. – Rád hraje hry s Kihyunem. – S Jooheonem píše hodně textů písní. – Jeho oblíbená barva je bílá.

Opustil Wonho Monsta?

Hvězda Monsta X Wonho opustila K-popovou skupinu skupinu po obviněních z braní drog a nedobytných dluhů Monsta X, sedmičlenná k-popová chlapecká skupina, byla zrušena snížen na šest poté, co Wonho opustil skupinu po fámách, že kouřil marihuanu a má mnoho nedobytných dluhů. … Později jsem zjistil, že je Wonho prodal online, “napsal Jung.

Doporučuje: