Logo cs.boatexistence.com

Vyhrál witney carson tanec s hvězdami?

Obsah:

Vyhrál witney carson tanec s hvězdami?
Vyhrál witney carson tanec s hvězdami?

Video: Vyhrál witney carson tanec s hvězdami?

Video: Vyhrál witney carson tanec s hvězdami?
Video: Dancing With The Stars - 2014 Winner Announced with a surprise 'Carlton Dance' 2024, Smět
Anonim

Devatenáctá řada Dancing with the Stars měla premiéru 15. září 2014. 25. listopadu 2014 byli Alfonso Ribeiro a jeho partner Witney Carson korunováni na šampiony Na druhém místě byli Sadie Robertson a Mark Ballas a Janel Parrish a Valentin Chmerkovskiy skončili třetí.

Kolikrát vyhrála Witney Carson Dancing with the Stars?

Její zásluhy v Dancing with the Stars rychle vyrostly ze skupinové tanečnice v sezóně 16 a 17 na profesionální tanečnici v sezóně 18 s partnerem Cody Simpsonem a vítězkou sezóny 19 s partnerem Alfonsem Ribeirem, čímž se stala jednou z pouhých pěti tanečnic v historii show, které vyhrály v prvních dvou sezónách.

Vyhrála Witney Carson Dancing with the Stars?

Carson byl v březnu 2013 oznámen jako souborový tanečník v seriálu reality-televize Dancing with the Stars. … V následující sezóně se Carson vrátil jako profesionální tanečník, uzavřel partnerství s hercem Alfonsem Ribeirem a vyhrál soutěž na25. listopadu 2014.

Který tanečník vyhrál nejvíce na DWTS?

Gold Derby oznámilo, že oblíbený tanečník Derek Hough je zdaleka nejúspěšnějším profesionálem v historii „Dancing With the Stars“.

Co dostanou profesionálové za výhru DWTS?

A pokud budou mít to štěstí, že se probojují do semifinále a finále, čeká každý týden dalších 50 000 $ a vítěz získá trophy Mirror Ball.

Doporučuje: