Logo cs.boatexistence.com

Co napadlo Sookie v lese?

Obsah:

Co napadlo Sookie v lese?
Co napadlo Sookie v lese?

Video: Co napadlo Sookie v lese?

Video: Co napadlo Sookie v lese?
Video: MY PERFUME COLLECTION 2022 | FRAGRANCE STORAGE | Soki London 2024, Smět
Anonim

Mezitím Bill a Sookie jdou do Sookieho domu, aby našli Maryann, která Sookie napadne. Sookie se dozví, že Maryann je stvoření, které ji napadlo v lese. Bill se pokouší kousnout Maryann, ale zjistí, že její krev je pro něj toxická.

Co napadlo Sookie?

Sookie vystoupí z auta a rozhodne se jít 20 mil domů sama. Je však napadena tvorem napůl člověkem napůl býkem, který ji poškrábe na zádech.

Co je to býčí věc v True Blood?

Maryann, nasazená přilbou s býčí hlavou, byla tajemná a mocná nesmrtelná bytost, která uctívala boha Dionýsa. Maryann, která měla schopnost přeměnit se v monstrum podobné drápatému býkovi a manipulovat s lidskými bytostmi, byla hlavním antagonistou během druhé sezóny série.

Jak zabijí Mary Anne True Blood?

Maryann Forrester byla mocná žena, která uctívala boha Dionýsa. Když dorazí do Bon Temps, způsobí obrovský chaos. Zabil ji Sam, který se proměnil v bílého býka a přiměl Maryann, aby si myslela, že je Dionýsos. Bodne ji svým rohem, než se vrátí zpět do své lidské podoby.

Kdo byla Sookie těhotná?

Pozor, spoilery! Sookie Stackhouse si vzala kaskadéra! Na konci True Blood se diváci dočkali flashforwardu vdané a těhotné a šťastné Sookie (Anna Paquin) na večeři na Den díkůvzdání. Její tajemný muž nebyl nikdy odhalen, ale hrál ho kaskadér Timothy Eulich

Doporučuje: