Logo cs.boatexistence.com

Žijí nejstarší siamská dvojčata?

Obsah:

Žijí nejstarší siamská dvojčata?
Žijí nejstarší siamská dvojčata?

Video: Žijí nejstarší siamská dvojčata?

Video: Žijí nejstarší siamská dvojčata?
Video: PŘÍBĚH NEJSTARŠÍCH SIAMSKÝCH DVOJČAT NA SVĚTĚ 2024, Smět
Anonim

Ve svých 66 letech jsou Ronnie a Donnie Galyonovi nejstarší žijící siamská dvojčata na světě. Dvojčata Galyon jsou také jediná mužská siamská dvojčata naživu právě teď. … Dnes jsou Ronnie a Donnie v důchodu a žijí v domě, který si koupili za své vedlejší příjmy.

Jak zemřela nejstarší siamská dvojčata?

Nejstarší siamská dvojčata na světě zemřela. Ronnie a Donnie Galyonovi, kteří v roce 2014 vytvořili rekord, zemřeli v sobotu ve věku 68 let, oznámila Guinnessova kniha rekordů v úterý a poukázala na „pokles jejich zdraví za posledních 10 let“. Podle agentury The Associated Press podlehli kongestivnímu srdečnímu selhání.

Žijí nejstarší siamská dvojčata na světě?

Ronnie a Donnie Galyon: Nejdéle žijící siamská dvojčata na světě zemřela ve věku 68 let. Po jejich 63. narozeninách v roce 2014 Guinnessova kniha rekordů posoudila Američany jako nejstarší siamská dvojčata všech dob. … WHIO, vysílač z Ohia, oznámil, že dvojčata Galyon zemřela 4. července po krátkém pobytu v hospici.

Jak Ronnie a Donnie zemřeli ve stejnou dobu?

Dvojčata zemřela na městnavé srdeční selhání v nemocnici obklopené jejich rodinou v rodném Daytonu ve státě Ohio dne 4. července 2020.

Jsou Abby a Brittany stále spojeny?

Podpora jejich rodičů a jejich vlastní vytrvalost dnes přivedly Abby a Brittany Hensel ke šťastné kariéře a každodennímu životu. Přestože tvrdě pracují na vzájemné koordinaci, stále je baví činnosti, které dělá kdokoli jiný. Životy, které žijí, jsou jedinečné, ale nejen proto, že jsou siamská dvojčata

Doporučuje: