Logo cs.boatexistence.com

Rozešli se carly a joey?

Obsah:

Rozešli se carly a joey?
Rozešli se carly a joey?

Video: Rozešli se carly a joey?

Video: Rozešli se carly a joey?
Video: CARLY LAWRENCE REVEALS THE REAL REASON HER AND JOEY JOY BROKE UP!!! # 30 2024, Smět
Anonim

Carly a Joey z 2. řady „Too Hot To Handle“ Už nerandí Vypadá to, že mezi Carly Lawrence a Joey Joy oficiálně zhasl plamen. Lawrence, modelka z Toronta, nedávno na sociálních sítích odhalila, že je nyní single.

Rozešli se Carly a Joey?

Běda, netrvalo to dlouho, než se pár vydal svou vlastní cestou Potom se Carly setkala s Joeym v Too Hot To Handle a zůstali spolu, dokud show neskončila. Zpočátku nebylo jasné, jestli vztah Carly a Joeyho přežije i ve skutečném světě, ale dali tomu opravdovou šanci.

Chodí Nathan s Carly?

Je třeba poznamenat, že neexistuje žádné potvrzení, že Carly a Nathan spolu chodí nebo se poznávají na romantické úrovni. Fanoušci zatím pouze spekulují, že hvězdy Too Hot To Handle by mohly zkoumat, zda mezi nimi něco je.

Pro koho je Carly schůzka příliš žhavá na to, aby to zvládla?

Vypadá to, že plamen oficiálně zhasl mezi Carly Lawrenceovou z Too Hot To Handle a Joey Joy. Lawrence, modelka z Toronta, nedávno na sociálních sítích odhalila, že je nyní single.

Jsou Ellie a Nathan stále spolu?

Na druhou stranu Nathan Siebenmark a Ellie Puckett Garza opustili show společně - ale od té doby se rozešli. Anthony je ve šťastném vztahu, zatímco Garlandův vztahový stav není znám. Ellie je šťastně vdaná a je hrdou matkou krásného chlapce.

Doporučuje: