Logo cs.boatexistence.com

Bude gelo draftován?

Obsah:

Bude gelo draftován?
Bude gelo draftován?

Video: Bude gelo draftován?

Video: Bude gelo draftován?
Video: Член мемфисской мафии Ламар Файк История брака и похор... 2024, Smět
Anonim

„Gelo“, jak je známý, se stáhl z UCLA a jeho rodina se rozhodla, že on a LaMelo odjedou do Litvy hrát a připravit se na 2018 draft NBA … Byl, nepřekvapivě, nebyl draftován a podepsán s Junior Basketball Association, ligou vytvořenou jeho otcem.

Bude LiAngelo Ball draftován v roce 2021?

LiAngelo Ball navrhl Greensboro Swarm Jak se očekávalo, když ho Hornets vzdali, Ball skončí ve stejné organizaci jako jeho mladší bratr LaMelo, poté, co byl draftován Greensboro Swarm se 14. volbou v draftu NBA G League 2021.

Jaký tým je LiAngelo Ball v roce 2021?

LiAngelo Ball, prostřední bratr Lonza a LaMela, ve čtvrtek podepsal negarantovanou smlouvu s the Charlotte Hornets, oznámil tým v tiskové zprávě.

Je míč LiAngelo v G League?

Sršni oznámili vzdali se LiAngela Ball, bratra mladé hvězdy Charlotte LaMela, necelý den po oznámení, že s ním podepsali negarantovanou smlouvu. Tento krok, o kterém ESPN informovala, že byl očekáván, připravuje Ballovi cestu, aby se mohl potenciálně připojit k týmu G League této franšízy, Greensboro Swarm.

Proč Gelo ball nebyl draftován?

LiAngelo Ball nebyl přijat na draftu NBA v roce 2018 a on si myslí, že jeho zatčení v Číně by mohlo být hlavním důvodem. … Ball byl zatčen za krádež během cesty týmu UCLA do Číny před začátkem pravidelné sezóny.

Doporučuje: