Vdala se miranda Lambert znovu?

Obsah:

Vdala se miranda Lambert znovu?
Vdala se miranda Lambert znovu?

Video: Vdala se miranda Lambert znovu?

Video: Vdala se miranda Lambert znovu?
Video: The Weeknd - Blinding Lights (Official Video) 2024, Září
Anonim

V únoru 2019 oznámila, že se vdala za Brendana McLoughlina v překvapivém ceremoniálu a od té doby spolu žijí na její farmě v Tennessee.

Jsou Miranda a Brendan stále spolu?

Miranda Lambert a Brendan McLoughlin se dohodli v lednu 2019 po smršti dvou a půl měsíce trvajících námluv. … Před svatbou country zpěváka s McLoughlinem byla od května 2011 do července 2015 vdaná za Blakea Sheltona. Zprávy o druhém manželství jeho bývalé manželky byly pro trenéra Voice šokem.

Je manžel Mirandy Lamberts stále policistou?

Je to policista z New Yorku . McLoughlin je v policejních složkách a ve skutečnosti se s Lambertem setkal při své práci. … McLoughlin nastoupil v červenci 2019 na „povolenou dovolenou“z důvodů, o kterých bychom předpokládali, že souvisí s Lambertem.

Kdy se Miranda Lambert znovu vdala?

Hvězda country hudby Miranda Lambert nás všechny překvapila, když ji zapřáhli v leden 2019! Podívejte se na tato fakta o Brendanu McLoughlinovi! Zpěvačku country hudby Mirandu Lambertovou smetl jeden z příslušníků newyorské policie a 26. ledna 2019 se tajně provdala za hezkého důstojníka!

Má Blake Shelton děti?

I když se Blake za svůj život oženil třikrát, nemá žádné biologické děti Život mu však dal šanci zažít otcovství, když se oženil s Gwen. Stal se nevlastním otcem jejích tří dětí. Jména jejích tří dětí jsou Zuma Nesta Rock, Apollo Bowie Flynn a Kingston.

Doporučuje: