Logo cs.boatexistence.com

Kde je torrentová univerzita?

Obsah:

Kde je torrentová univerzita?
Kde je torrentová univerzita?

Video: Kde je torrentová univerzita?

Video: Kde je torrentová univerzita?
Video: DESADE - Kde Je? 2024, Červenec
Anonim

Torrens University je soukromá univerzita v Austrálii s kampusy v Adelaide, Sydney, Melbourne, Brisbane, Blue Mountains a Suzhou v Číně. Začalo vyučovat v roce 2014 ve své hlavní budově v Torrens Building v centru města Adelaide. Od roku 2021 má univerzita asi 19 000 zapsaných studentů.

Je univerzita Torrens skutečnou univerzitou?

Přehled univerzity

Oficiálně uznané by Ministerstvo pro vzdělávání a odbornou přípravu Austrálie, Torrens University Australia (TUA) je malá (rozsah počtu zápisů: 5, 000-5, 999 studentů) koedukovaná australská vysokoškolská instituce.

Jaké je hodnocení univerzity Torrens v Austrálii?

Torrens University Australia byla v roce 2019 hodnocena jako 40. nejlepší vysoká škola v Austrálii a 3 425 globálně podle UniRank. V globálním žebříčku MBA časopisu CEO Magazine za rok 2021 se umístila na 27. místě globálně pro online tituly MBA na světě.

Kolik kampusů má univerzita Torrens?

Máme čtyři kampusy v Sydney, dva v Melbourne, jeden v Adelaide, dva v Brisbane, jeden v Blue Mountains, jeden v Aucklandu a jeden v Číně. Naše práce je posílena, zesílena a její dopad posílen prostřednictvím partnerství s průmyslem, výzkumnými spoluprácemi, sportem, vládními a nevládními organizacemi.

Proč bych měl studovat na univerzitě Torrens?

Na Torrens University Australia budete mít přístup k oborovým stážím u některých z předních organizací v zemi a po celém světě. Praktické zkušenosti jsou součástí každého kurzu, takže naši studenti mohou získat sebevědomí a zvýšit svou zaměstnatelnost.

Doporučuje: