Logo cs.boatexistence.com

Je land rover jaguár?

Obsah:

Je land rover jaguár?
Je land rover jaguár?

Video: Je land rover jaguár?

Video: Je land rover jaguár?
Video: HONEST Land-Rover/Jaguar Commercial 2024, Červenec
Anonim

Jaguar Land Rover Automotive PLC je holdingová společnost Jaguar Land Rover Limited a je britská nadnárodní automobilová společnost, která vyrábí luxusní vozidla a sportovní užitková vozidla.

Je Land Rover ve vlastnictví Jaguaru?

Land Rover spolu s Jaguar Cars koupil Tata Motors od Fordu v roce 2008. Tyto dvě britské značky byly spojeny pod Tata Motors a v roce 2013 se staly Jaguar Land Rover Limited.

Jsou Jaguar a Land Rover totéž?

Jaguar vlastní Tata Motors, globální gigant automobilového průmyslu se sídlem v Indii. Zároveň se většina dílů a nových vozidel Jaguar vyrábí v Británii. … Vlastní také Land Rover, respektive vlastní jedinou složenou entitu JLR. To z nich dělá jednoho z největších výrobců automobilů na světě.

Mají Range Rovery motory Jaguar?

Exteriér Range Roveru byl v roce 2006 aktualizován spolu s tím, že BMW V8 bylo nahrazeno jednotkou Jaguar. Nové motory byly Jaguar' s AJ-V8 s přeplňovanými variantami 4,4 litru 300 k (220 kW) nebo 4,2 litru 400 k (300 kW).

Kdo staví Land Rover?

Land Rover je britský výrobce SUV, jedna polovina větší britské společnosti Jaguar Land Rover, která je zase dceřinou společností Tata Motors, indické společnosti. Land Rover existuje v určité formě od roku 1948, kdy začal vyrábět terénní vozidla inspirovaná malými transportéry z druhé světové války.

Doporučuje: