Logo cs.boatexistence.com

Otěhotněla Hori?

Obsah:

Otěhotněla Hori?
Otěhotněla Hori?

Video: Otěhotněla Hori?

Video: Otěhotněla Hori?
Video: Slunečná 119 – Julča prozradila tajemství! Týna je těhotná 2024, Smět
Anonim

Pro potvrzení ano, Hori a Miyamura to udělali! Toto je přesné zrcadlo z mangy, kde v kapitole 37 spolu spali Hori a Miyamura a udělali to. V manze bylo také odhaleno, že nepoužívali ochranu.

Vzali se Hori a Miyamura?

Hori byl překvapen, že zná její jméno, a když řekl, že je Miyamura. … Miyamura na oplátku požádá Horiho, aby si ho vzala. Od této chvíle v manze jsou zasnoubení. Později v závěru webcomic se ukáže, že oba se vzali (což z ní nyní dělá Kyouko Miyamura) a oba mají syna jménem Kyouhei Miyamura.

Jak starý je Hori v Horimiya?

Hori se narodila 25. března. Je to Beran a je jí 17 let.

Rozešli se Miyamura a Hori?

Pro ty, kteří četli manga sérii, už znají odpověď a skvělé zprávy pro přepravce Hori a Miyamuru, končí spolu … Po zjištění, že by mohli Hori se po ukončení střední školy rozešla a vyjádřila, že chce zůstat ve vztahu, který mají.

Má Hori něco společného?

Ti dva nacházejí Horiho zlom jako výsledek přirozeného experimentování Když Hori vidí, jak se Miyamura chová ke svému nejlepšímu příteli mnohem hruběji a agresivněji než všichni ostatní, přemýšlí, jestli to znamená je kolem ní více hlídaný. … K Miyamurově zmatku zjistí, že Hori to baví a ona ho požádá, aby to udělal znovu.

Doporučuje: