Logo cs.boatexistence.com

Rýmuje busta hlas reptar?

Obsah:

Rýmuje busta hlas reptar?
Rýmuje busta hlas reptar?

Video: Rýmuje busta hlas reptar?

Video: Rýmuje busta hlas reptar?
Video: СЧАСТЛИВЫЙ ФЕРРАГОСТО СО СПЕЦИАЛЬНЫМИ НОВОСТЯМИ ДЕГУСТАЦИИ ВИДЕО-ЖИВОЙ ВКУСНЫЙ ЗАВТРАК|Дегустации в 2024, Smět
Anonim

V tomto vzhledu je Reptar wagon vyjádřen Levi Curl a rapper Busta Rhymes z Flipmode Squad. Důležitější roli měl jako obří robot v Rugrats v Paříži, kdy Stu znovu postavil robotickou podobiznu této postavy.

Kdo je hlasem Reptara v Rugrats?

Busta Rhymes vyjádřil Reptar Wagon na Rugrats a ve filmu Nickelodeon Rugrats Movie, který měl poprvé premiéru 8. listopadu a vydaný 20. listopadu 1998. Ve filmu Rugrats v režii Igora Kovalyova a Norton Virgien, můžete slyšet, jak Busta Rhymes rapuje a říká: „Jsem Reptar! Slyš mě řev!“

S kým bojuje Reptar?

Reptar (skutečný Reptar) pak pomáhá dětem bojem s robotem Reptarem (Mechagodzilla), zatímco oni bojují Tommy zachraňuje Dil. Všichni se rozloučí se Susie a poděkují skutečnému Reptarovi za jeho pomoc a odjedou domů. Když jdou domů, Tommy používá Angelicin obousměrný telefon a děkuje Susie za pomoc.

Je Busta Rhymes rychlejší než Eminem?

Většina lidí zná Eminema jako jednoho z nejrychlejších rapperů. Jiní umělci jako Twista, Busta Rhymes a Tech N9ne však prokázali, že jsou ještě rychlejší ve svých stylech a dovednostech.

Kdo je nejbohatší rapper?

Kanye West je americký rapper, skladatel, hudební producent, módní návrhář a podnikatel. Nyní je nejbohatším rapperem na světě s čistým jměním 6,6 miliardy dolarů.

Doporučuje: