Logo cs.boatexistence.com

Je fantasia barrino babička?

Obsah:

Je fantasia barrino babička?
Je fantasia barrino babička?

Video: Je fantasia barrino babička?

Video: Je fantasia barrino babička?
Video: Fantasia Barrino I Believe 2024, Smět
Anonim

Zpěvačka Fantasia Barrino se ve 32 letech po narození prvního dítěte svého nevlastního syna stala babičkou. Bývalá hvězda American Idol se stala nevlastní matkou syna Treyshauna podnikatele Kendalla Taylora, když se loni vzali v rodné Severní Karolíně (15) a pár slaví nového člena rodiny.

Kolik dětí má dcera Fantasia?

Barrino je již mámou dvou dětí -- Dallas Xavier, 8 a Zion Quari, 19 -- z předchozího vztahu, zatímco Taylor je také otcem syna jménem Treyshaun.

Kolik vnoučat má Fantasia?

Fantasia a její manžel Kendall Taylor sdíleli fotky a videa svých Two Adorable vnoučat. Fantasia Barrino a její manžel Kendall Taylor si v poslední době zvykli sdílet videa a obrázky svých vnuků a je to rozkošné.

Má Fantasia nějaká vnoučata?

Zpěvačka a matka dvou dětí se určitě stane Glammom! O víkendu Fantasia sdílela rozkošnou fotku, na které drží svého nového vnuka Khoena. …

Měl Zion Barrino dítě?

Barrino se oženil s Taylor a dodnes spolu žijí v milujícím vztahu. Dnes je Zion hrdou sestrou Barrinova syna Dallase, kterého sdílí s Cookem, a Keziah se svým manželem Kendallem Taylorem. 23. května 2021 zpěvačka a její manžel přivítali svou dceru.

Doporučuje: