Logo cs.boatexistence.com

Jak anne sullivan učila Helen Kellerovou?

Obsah:

Jak anne sullivan učila Helen Kellerovou?
Jak anne sullivan učila Helen Kellerovou?

Video: Jak anne sullivan učila Helen Kellerovou?

Video: Jak anne sullivan učila Helen Kellerovou?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Smět
Anonim

Anne Sullivan pumpovala vodu ze studny na Heleniny ruce, když slovo hláskovala pomocí ruční abecedy. „Helen naučila se abecedu tak, že měla na ruce písmena, spojovala slova s předměty a učila se rychle.

Jak Anne Sullivan naučila Helen Kellerovou, že všechno má jméno?

Spletla si podstatná jména se slovesem "pít." Neznala slovo pro „nápoj“, ale prošla si pantomimoupití, kdykoli napsala „hrnek“nebo „mléko“. Dnes ráno, když se myla, chtěla znát název pro „vodu“. Když chce znát název čehokoli, ukáže na to a poplácá mě…

Jak slečna Sullivanová učí Helenu?

Helen však byla bystré dítě. Aby ji to naučila, Slečna Sullivanová hláskovala slova na Heleninu ruku. Slečna Sullivanová dala Heleně na hraní panenku a zkusila hláskovat d-o-l-l v ruce, což Helenu okamžitě zaujalo.

Jak učitelka Anne Sullivanová učila Helenu správnému chování?

Anne by spolu s akademickými hodinami učila své studentky správnému chování v každodenních situacích. Poté, co Anne navázala vztah na celý život, začala Helenu učit abecedu tím, že prstem hláskovala písmena znakové řeči do dlaně Heleniny ruky

Kdo se postaral o Helen Kellerovou poté, co zemřela Anne Sullivanová?

Evelyn D. Seide W alter, osobní sekretářka a společnice Helen Kellerové po dobu 37 let, zemřela ve čtvrtek po dlouhé nemoci. Bylo jí 88 let a 20 let žila na pláži Pompano.

Doporučuje: