Logo cs.boatexistence.com

Dostane uhtred zpět bebbanburga?

Obsah:

Dostane uhtred zpět bebbanburga?
Dostane uhtred zpět bebbanburga?

Video: Dostane uhtred zpět bebbanburga?

Video: Dostane uhtred zpět bebbanburga?
Video: Battle of Ashdown, 871 ⚔️ Alfred the Great takes on the Viking 'Great Heathen Army' ⚔️ Part 1/2 2024, Červenec
Anonim

Uhtred je původem Sax z Bebbanburgu, když ho jako dítě vzali Dánové a vychovali ho jako svého vlastního. Nyní dospělý Uhtred se rozhodl vzít zpět svůj rodný domov Bebbanburg Neočekává však, že by jeho strýci Aelfricovi (Joseph Millson) pomáhal jeho syn Wihtgar (Ossian Perret).

Dostává Uhtred Bebbanburga zpět do knih?

Po mnoha bojích Uhtred konečně porazí jak Aethelma, tak jeho bratrance, zabije druhého, když s ním odmítne bojovat jeden proti jednomu, a vezme si zpět svého milovaného Bebbanburg.

Co se stane Uhtredu z Bebbanburgu?

Uhtred byl povolán na schůzku s Cnutem a cestou tam on a čtyřicet jeho mužů zavraždil Thurbrand the Hold ve Wighillu se souhlasem Cnuta. Uhtreda vystřídal v Bernicii jeho bratr Eadwulf Cudel.

Uhtred z Bebbanburgu umírá?

Fanoušci poukázali na to, že Uhtred v seriálu je zcela smyšlený, takže jeho příběh se pravděpodobně odchýlí od skutečné historie. Baddogkelervra1 řekl: "Uhtred [z historie] žil 100 let po natáčení pořadu a byl zabit muži pod velením Cnuta Velikého, úplně jiného chlapa. "

V jaké knize bere Uhtred Bebbanburga?

„The Flame Bearer,” 10. román v Saxon Tales Bernarda Cornwella – příběh, který tvoří Anglie – je poslední kapitolou celoživotního úsilí lorda Uhtreda získat zpět své předky domov, pevnostní hrad a země Bebbanburg na pobřeží severní Northumbrie.

Doporučuje: