Logo cs.boatexistence.com

Kdo byl ubohou perlou?

Obsah:

Kdo byl ubohou perlou?
Kdo byl ubohou perlou?

Video: Kdo byl ubohou perlou?

Video: Kdo byl ubohou perlou?
Video: Horizon: Forbidden West (The Movie) 2024, Smět
Anonim

Brookglad Poor Pitiful Pearl 17palcová vinylová panenka z tvrdého plastu z 50. let minulého století představuje kreslenou postavičku od Williama Steiga. Má dlouhé tmavé blond vlasy s ofinou a pohyblivé obří modré oči.

Odkud se vzala Pitiful Pearl?

Byla vyrobena v USA od 50. - 70. léta 20. století. Původně produkoval Brookglad Corp., Gladtoy Co. a později Horsman Co., naši Pearl vyrobila v 60. letech Horsman Co.. Poor Pitiful Pearl byla založena na kreslené postavě vytvořené Williamem Steigem.

V jakém roce vyšla panenka Poor Pitiful Pearl?

DeSoto, Sylvester a The Magic Pebble, miliony z New Yorker Covers a neochotný reklamní ilustrátor, byl také tvůrcem mé oblíbené panenky: Poor Pitiful Pearl. Pearl byla moje první a jediná opravdová láska pro panenky. Byla vyrobena v 1958 a zůstala ve výrobě v různých inkarnacích během šedesátých let.

Kolik stojí ubohá ubohá perla?

Panenky Poor Pitiful Pearl patří mezi položky, jejichž hodnota za posledních 20 let klesla. Kdysi by skvělý příklad s originálním oblečením měl cenu vyšší než 400 dolarů. Dnes je můžete najít v online prodeji za mezi 10 $ a 50 $.

Existovala panenka jménem Poor Pitiful Pearl?

Poor Pitiful Pearl byla kreslená postavička vytvořená Williamem Steigem. Vinylová panenka se spánkovýma očima, zakořeněnými saranovými vlasy a malovanými rysy (vyrobeno společností Brookglad Corp. Glad Toy Co.) byla vyrobena ve velikostech 13 a 16 palců a byla dodávána se dvěma oblečky.

Doporučuje: