Logo cs.boatexistence.com

Proč bestie nechala kostku?

Obsah:

Proč bestie nechala kostku?
Proč bestie nechala kostku?

Video: Proč bestie nechala kostku?

Video: Proč bestie nechala kostku?
Video: SIMA - SPOLU (prod. Gajlo & SkinnyTom) |OFFICIAL VIDEO| 2024, Smět
Anonim

Zpěvák byl v agentuře minimálně od roku 2009, kdy debutoval v K-popovém průmyslu s BEAST, kterou později opustil v počátkem roku 2016 kvůli neshodám v hudební režii.

Proč BEAST opustil levou kostku?

Kapela pokračovala jako pětičlenná skupina a Hyun-seung pokračoval pod Cube jako sólový umělec. Důvod jeho odchodu byl kvůli rozdílům v hudebních stylech mezi ním a ostatními členy 21. června Beast oznámila nadcházející vydání svého třetího dlouhohrajícího alba Highlight.

Co se stalo K-popové kapele BEAST?

Sbohem, Bestie. … Korejský kvintet dříve známý jako Beast oficiálně oznámil, že nyní bude známý jako Highlight poté, co na konci roku 2016 opustil Cube EntertainmentNová agentura kapely, Around US Entertainment, řekla korejským médiím, že jméno znamená jejich potenciál být výjimečný a vyniknout.

Proč si b2st změnili jméno?

Jejich nová manažerská agentura pak odhalila, že jejich nový název skupiny byl Highlight, což znamená jejich potenciál být výjimečný a vyniknout. Název je založen na názvu jejich alba „Highlight“, což bylo první album, které skupina vydala s pěti členy.

Proč Yong Jun Hyung opustil bestii?

Byl členem k-popové chlapecké skupiny Highlight (dříve známé jako Beast) od roku 2009 do roku 2019, kdy opustil skupinu poté, co se přiznal ke sledování nezákonných videí The policie uvedla, že je v tuto chvíli považován pouze za svědka ve skandálu Burning Sun.

Doporučuje: