Logo cs.boatexistence.com

Co znamená moratorium?

Obsah:

Co znamená moratorium?
Co znamená moratorium?

Video: Co znamená moratorium?

Video: Co znamená moratorium?
Video: Moratorium na splácení půjček | Stáže ve firmách | Vlog #2 | Boris Pazdera 2024, Červenec
Anonim

Moratorium je zpoždění nebo pozastavení činnosti nebo zákona. V právním kontextu může odkazovat na dočasné pozastavení platnosti zákona, aby bylo možné provést právní námitku.

Jaký je účel moratoria?

Účelem moratoria je odstranit tlak vytvářený odlivem aktiv tak, aby bylo možné zjistit, zda je instituce stále finančně zdravá, aby mohla být obnovena operace – v případě potřeby s pomocí třetí strany.

Jaký je příklad moratoria?

Definice moratoria je povolené zpoždění v činnosti nebo závazku. Příkladem moratoria je odklad splácení úvěrůZákonné zmocnění, obvykle zákonem přijaté v případě nouze, odložit platbu splatných peněz, například bankou nebo dlužnickým národem.

Co znamená týden moratoria?

Strana 1. Moratorium. IHSAA označuje týden 1 (odpovídá týdnu od 4. července) jako moratorium, kde se neprovádějí žádné atletické aktivity, včetně kondice. Během tohoto sedmidenního období nedojde k žádnému kontaktu mezi sportovci a trenéry.

Jaký je význam úvěrového moratoria?

Období moratoria je v podstatě doba, během které si užíváte dovolenou z úvěru na bydlení EMIs To znamená, že nemusíte začít splácet úvěr na bydlení co nejdříve jak vám bude půjčka vyplacena. Místo toho můžete využít dovolené EMI a začít platit EMI po přestávce.

Doporučuje: