Logo cs.boatexistence.com

Zemře daimon masaru?

Obsah:

Zemře daimon masaru?
Zemře daimon masaru?

Video: Zemře daimon masaru?

Video: Zemře daimon masaru?
Video: Daimon Masaru's Greatits Hits 2024, Duben
Anonim

Během titulků, stejně jako Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School, je ukázáno, že Masaru přežil svou popravu , spolu s ostatními Warriors of Hope Warriors of Hope The Warriors of Hope jsou hlavní antagonisté Danganronpy Another Episode: Ultra Despair Girls Skládají se z jejich vůdce Monaca Towa a jejích přisluhovačů Nagisa Shingetsu, Kotoko Utsugi, Jataro Kemuri a Masaru Daimon s Nagitem Komaedou jako jejich takzvaným Sluhem. https://villains.fandom.com › wiki › Warriors_of_Hope

Warriors of Hope | Villains Wiki

Je Nagisa Shingetsu mrtvý?

Posledky. Obrázek během titulků s názvem „Children After The Story“ukazuje, že Nagisa, Kotoko, Masaru a Jataro jsou všichni živí a spolu.

Co udělala Kotoko Komaru?

Kotoko jde na základnu odporu pro dospělé a vytrhne Komaru z její cely a přiměje ji, aby si myslela, že bude propuštěna. Unese Komaru a plánuje ji „vykořisťovat“stejným způsobem, jakým to byla ona, ale krátce poté se objeví Genocide Jack, aby ji zachránil.

Co se stalo Komaru Naegi?

Komaru se pokusila schovat v restauraci, ale brzy si uvědomila, že kdyby se skryla, netrvalo by dlouho a byla našla a zabila Monokumas.

Kdo je Makoto's crush?

Kyoko Kirigiri je hlavní hrdinka videohry a anime série Dangaronpa a milostný zájem Makoto Naegi.

Doporučuje: